VACATURE

 

Werkvoorbereider /

technisch tekenaar (M/V)

(Of een Modellenmaker die wil groeien in zijn vak)

Meubelindustrie – Interieurbouw

Overzie jij hoe iets gemaakt moet worden? Denk en handel je oplossingsgericht en heb je al ervaring met het werken in Microsoft Excel en/of 2d cq 3d tekenprogramma’s dan is dit echt iets voor jou.

 

MMP is een producent van hoogwaardige gestoffeerde producten, in stof of leder, op maat gemaakt, voor interieurbouw en projectinrichting.

 

Als uitbreiding op ons bedrijfsbureau, met als team 4 tekenaars, zoeken wij een werkvoorbereider die de technische vertaling van ontwerp naar product kan maken. Het takenpakket omvat het 2d / 3d uitwerken van opdrachten ter aansturing van de productieafdeling, het plaatsen van benodigde inkopen en het onderhouden van contacten met collega’s, leveranciers en onze klanten.

 

Heb jij reeds ervaring in het werken met 2d/3d tekenprogramma’s, werkervaring in de interieurbouw of meubelindustrie dan is dit jouw kans op een leuke job binnen ons bedrijf.

 

Mocht je nog niet deze ervaring hebben maar wel een stap verder in de meubel- interieurbouwindustrie willen zetten dan is dit jouw kans! Zet je praktijkervaring als allround timmerman / meubelmodellenmaker in om uit te groeien tot een werkvoorbereider, wij helpen je daarbij en leiden je graag op!

 

 

Waarom bij ons werken?

Zo steekt het in elkaar bij ons:

 

  • Hechte cultuur: Je werkt in een team waar collega’s voor elkaar klaar staan. Je bent geen personeelsnummer. Je bent een onderdeel van onze familie en zo gaan we ook met elkaar om: open, eerlijk en we helpen elkaar altijd. Naast het werk hebben we leuke uitjes zoals een barbecue of uit eten.
  • Afwisseling: Geen dag is hetzelfde! Zelfs zeer ervaren collega’s worden elke dag nog uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. Dat komt omdat we geen standaard meubels maken. Dat maakt dat je je nooit verveelt, je geen saai en standaard werk uitvoert.
  • Waardering: Je krijgt waardering voor je werk. Gewoon een simpel schouderklopje of een ‘dank je wel’, maakt je werkdag een stuk leuker! Jij mag er zijn!
  • Arbeidsvoorwaarden die kloppen: We belonen een overstap naar ons, want we begrijpen dat je er graag op vooruit wil. We werken onder de Meubelindustrie cao, en zijn op vrijdagmiddag altijd vrij. Heerlijk toch?!

 

Wat vragen we van jou:

  • Beschikbaarheid: je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
  • Affiniteit: Affiniteit met technisch tekenen, ervaring met onze industrie (bv als modellenmaker) is een pré.
  • Hart voor de zaak: Het is geven en nemen en samen maken we gave meubels waar we trots op zijn. Dat maakt dat je ook een stapje harder wil lopen als dat nodig is.

 

 

Is dit jouw baan?

Neem contact op met Roy per telefoon of stuur je cv per email.

 

Roy Bonouvrie

0345-511360

info@maatwerkmeubelproducties.nl

De Riemsdijk 8

4004 LC Tiel

 

 

< Terug naar het overzicht

 

 

 

Mail

Maatwerk Meubel Producties maakt hoogwaardige stofferingen op maat voor interieurbouwers en projectinrichters. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van gestoffeerde zitmeubelen.

 

MMP maakt banken geheel volgens specificatie van de opdrachtgevers inclusief romp, schuim en bekleding. In onze moderne fabriek hebben wij de nieuwste machines staan om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken.

 

Maatwerk Meubel Productier is werkzaam onder de volgende Algemene Verkoopvoorwaarden.

 

 

© MMP | Maatwerk Meubel Producties 2023

 

MMP | Maatwerk meubel producties

De riemsdijk 8

4004 lc Tiel

 

0345 511 360

info@maatwerkmeubelproducties.nl

 

maatwerkmeubelproducties.nl